Доля

Олег Ковалев 5
Текст песни на украинском языке.


Тихо в полi та вiтер,
Коло мене гуляе.
Друже мiй бiлий мiсяць,
Разом долю шукае.
Деж ти долюшка ,лихо,
Деж ты е?Деж ти е?
Ох кохання сумнее,
Настае.Достае.


Разом друже шукаймо,
Може знайдемо щось.
В полю вiтер обiйме,
Плаче сам собi шось.
Я спитаю у друга,
Деж там е?Деж там е?
Деж моя там подруга?
Достае.Достае.


Вiн обiйме й тихо,
Каже в полю не плач.
Сердце б`ется кохае,
Друга теж чуе плач.
Деж твоя там подруга?
Де кохання твое?
Ти спитай ти у друга,
Деж там е?Деж там е?


Вiн обiйме i тихо,
Каже в полю не плач.
Сердце б`ется кохае,
Друга теж чуе плач.
Деж твоя там подруга?
Деж кохання твое?
Ти спитай ти у друга,
Деж там е?Деж там е?


Ми з ним знайдемо разом,
Ох ,кохання сумне.
Вiтер в полi гуляе,
Бiля мене стае.
Вдвох обiймо й тихо,
Кажем полю не плач.
Сердце б`ется,й тихо,
Полю чути той плач.


Тихо в полi та вiтер,
Коло мене гуляе.
Друже мiй бiдий мiсяць,
Разом долю шукае.
Деж ти долюшка лихо,
Деж ти е?Жеж ти е?
Ох кохання сумнее,
Настае.Достае.