не родные но все же

Игорь Приклонский
не родные но все же
мы немножко похожи
кто-то делит и множит
нам с тобой все равно
не совсем ну немножко
вызывать неотложку
корвалола на ложку
нет не наше кино
и построим мосты мы
и оазис в пустыне
пусть оно не застынет
это наше вино

нам шумихи не надо
ни к чему канонада
нам стакан лимонада
и как будто в раю
не родные но все же
все мы чувствуем кожей
для тебя я не сложен
я твой север ты юг
просто век наш короткий
просто дело не в водке
но уже по походке
я тебя узнаю

* * *

not family but still
we are a little similar
someone divides and multiplies
you and I don't care
not really, just a little
call an ambulance
corvalol on a spoon
no not our movie
and we will build bridges
and an oasis in the desert
don't let it get cold
this is our wine

we don't need any fuss
no need for cannonade
a glass of lemonade for us
and it's like being in heaven
not family but still
we feel everything with our skin
I'm not complicated for you
I'm your north you're south
our life is just short
it's just not about vodka
but already in gait
I recognize you

2.03.2024