зелено-блакитний

Анка Йосо
може це божевілля
бо не виходить заснути
думками я з тобою поруч
думки ніби маршрути
лише по твоєму тілу
його торкатись невпинно
я задихаюся милий
скажи невже знаєш
як інакше бути повинно?

це мій улюблений мікс
зелено-блакитний
по смаку ти як вино
за запахом — жасминний
кохати лише очима
пробач не виходить
і що б ти не робив
це нескінченно заводить