Гарячi пирiжки-98. Шаленi укри

Ксана Поликарпова
*Як вирили море, вигадали букви,
Звернули гори шалені укри.

Антитіла «Все красиво»

1
хотіла налипить галушок
зварити доброго борщу
мене не дочекалась кухня
для вас я пиріжки пишу

2
про укрів є легенд багато
не порахуєш казочок
але що ми народ веселий
це правда істина реал

3
є в Україні сало з хлібом
є море гори і ліси
дорогі є міста і села
немає дурнів і дуреп

4
могли би ми звернути гори
могли би полетить на Марс
але спочатку треба вдома
усе до ладу довести

5
є працьовиті є ледачі
щасливі є і є сумні
багато в нас людей цікавих
але розумні головні


23:04
02.03.2024