Ти хто родився в березни

Матрёна Донченко -Дидок
Ті хто родився в березні
Хай будуть здорові.
І дівчата й хлопці
Наші чорноброві.

Щоб завжди удача
Їх супроводжала
І щоб душа смутку
Ніколи не знала.

Та не тільки хто в березні
На світ народився.
А й у іншім місяці
В здоров’ї обновився.

Щоб усі були здорові
І горя не знали.
І щоб тільки з радістю
Усіх зустрічали.

1.03.2024