Хай Бог синочки вас береже

Матрёна Донченко -Дидок
Хай Бог синочки вас береже
Кожної хвилини.
Щоб змогли ви повернутись
У свої родини.
 Щоб могли ви обійняти
Діточок й батьків.
Щоб вогонь  любові
Завжди у ваших душах горів.
А ми будемо діти
Молитися Богу за вас.
Щоб усі могли зустрітись,
І щоб минув страшний цей час.

2.03.2024