Березень - Март

Олег Бекчи
Десь там березень в снігах загубився..
Здесь же март в море моет ладони…
Але сон нам весняний наснився,
Что у моря цветут вишень кроны…

Дійсно мир та квітіння природи
А Весна мчится радостно к лету
І весняної наповнено вроди,
Это море, Любовью согрето

Шепотіннями хвиль, криком чайок,
Все поет о Весне мирной, ранней…
В древней Греции, солнечном крае,
Все про мир говорить та кохання…