про трамвай та воскреciння

Цветков Александр
Є у небесному земне.
І у земного є небесне.
Що за життя не спалахне -
і після смерті не воскресне.

Від пам'яті біжать часи,
як від кінцевої трамваї.
Походять тіні від яси,
і пам'ять час випереджає.