Я побажать хочу тобi прожити два життя

Тамара Ненчина
Я побажать хочу тобі прожити два життя.               
Бо на чернетку перше, як годиться.
Іди ж ти гордо і цінуй, шануй буття.
І щоб зміг Бог перед тобой колись з'явиться.

Щоб він спитав, а ти відповів прямо,
Як йшов ти не в обхід, а навпростець.
Чудовими людьми були твої батько та мама.
І над своїм життям щоби замислився, боєць.

І усвідомив: відповідь тримать прийдеться,
За всі діяння, як за добрі так і за зло.
І щоб потрапить в рай, так іздавна ведеться:
Твори добро,
           Добро твори,
                Лише добро!