самая странная непоправимость

Тома Мин
самая странная непоправимость,
                разновидность

фиаско, неудача, крах,
                провал,

избавление от привязанностей,
                путь к угасанию,

претензия, упрек:
                “Аз рех...

Вы же яко человецы умираете,
и яко един от князей падаете”
                (Пс. 81: 6 — 7).