К 8 Марта. 2024

Галина Максимова 6
Довге життя навчило нас, жінок,
Бути терплячими і щирими завжди!
Пласти нам посвящали сторінок
Поети поколінь всіх - завсігди!

Порівнювали нас в о н и  з  ВЕСНОЮ,
З трояндами, зірками, чебрецем!
Прикрасою осінньо-золотою!
Рівняли нас з Джокондовим л и ц е м!

... Було б і нині тихим наше щастя,
Та вир війни домівки зруйнував -
Нечуваної злості і прокляття
"Сусід"  свій вишкір зуба показав...

А ми, жінки -  матусі і бабусі
Зі щемом у серцях тамуєм біль
За тими, хто боронить в лісосмузі
Нас від вогню, летить що звідусіль...

Давайте дух тримати, українці,
Всіх воїнів, що вийшли на двобій!
Не бути статусу : "Ці діти - сиротинці" -
Життя воскресне на з е м л і моїй!