Чолов ку, який народився 8 березня

Светлана Назаренко 3
З днем народження вітаєм,
Миру, радості бажаєм.
І здоров'я,  і достатку,
Працювати без устатку.

Умикнув у жінки свято,
Тож тепер, будь добр,  завзято,
Цілий рік її вітати,
Обіймати, цілувати.

Дарувать цукерки, квіти
І в любові тільки жити.
Буде злагода, нагода,
В домі  затишна "погода".

Хай надія в серці буде,
Бог ніколи не забуде.
Рясно хай благословить,
Свою милість вам явить.

8.03.2024 р.