Сашко-бешкетник

Чубенко Саня Карпусь
Ганяли м'яч під вікнами у школі.
його Юрко у шибку  пропустив,
все доповів учительці Микола,
хоч м'яч вікна реально,не розбив.

Спішу до завуча на виховну розмову
моїх до школи викличуть  батьків,
кульгає поведінка в  мене знову,
а на мені зжене свій батько гнів.

Не хочеться ні спати,ані їсти,
не думав всім ділитись з Вами я
болить усе,не можу вже присісти,
та зовсім не держу на батька зла.

Хоч залишилось цілим скло у класі,
і дивится з презирством школа вся,
ходити згоден в школу на капкасі,
це анітрохи не бентежить Карпуся.