З весняним святом!

Татиана Максимова
Шановні пані, панночки, дівчатка!
З весняним святом всіх нас особистим!
Нехай складаються всі справи гладко,
І зустрічає ранок світлом чистим!

Вродливими всім-всім нам щоби  бути,
Хай завжди буде сонце й мирним небо,
Добра щоб мати гарний всім прибуток,
Кохання справжнє ще! Все це нам треба!

Хай діти наші будуть всі здорові,
Хай прикрашають посмішки обличчя,
Щоб жити всім у злагоді й любові,
Хай мирна тиша стане дійством звичним!

Нехай весна теплом нас обіймає,
Нехай блищать яскраво наші очі,
Нехай близькі та рідні щастя мають!
Що хоче жінка, то того й Бог хоче!

07.03.2024 р.

(світлина із інет)