Так сумую за тобою

Людмила Татур
Так сумую за тобою,
так сумую.
Не живу я зараз,
не існую.
Сни тривожні,
думи різні:
болісні, тремтливі,
грізні.
Як ти? Що?
Чи їв сьогодні?
Чи не змерз
в ці дні холодні?
Чи не ранений?
Як спав?
Я хвилююсь.
Щоб ти знав,
Я молюсь!
Молюсь і знаю,
і надію не втрачаю,
Щоби Бог розпорядився
і за вас всих заступився!

Так сумую за тобою,
так сумую.
Не живу я зараз,
не існую...

                07.03.2024