День народження друга на роботi

Юджин Папуша
І знов весна на день вітання
відкрила з другом свій сезон…
Звучали тости…і визнання …
Дзвеніли чарки… і смартфон…

Всього було, як завжди, повно…
Наш іменинник також пив…
Стіл був накритий геть пристойно…

Директор трішки  посидів…

Все було весело, відкрито.
Дзвонили друзі іздаля…

Та ось дзвінок, коли налито...
Здригнувся голос… з ним - Земля…

Крізь ману літ, десятки  років
наш ювіляр відчув ізнов
до свого серця ніжний дотик…

…дзвонила перша  їх любов…