Тишу не порушу

Дарья Тимошенко
Словами тишу не порушу -
Не бачу приводів вагомих.
Не буду більш травити душу,
Йдучи до наслідків відомих.

Хай в тиші зникнуть біль та туга,
Нехай забудуться зізнання.
В тобі не вгледіла я друга,
Відчувши смак розчарування.