Рэдкi дождж блакiтных зорак...

Юрий Боровицкий
***
Рэдкі дождж блакітных зорак
У вясенні зарапад,
І туманны ранні золак,
І спакойны твой пагляд,

І вясны прывычнай шчасце -
Рэдкі дождж той цалаваць,
І адкрыты позірк - насцеж -
За сваю вясну прымаць.

18. 02. 2024 г.