Нютагайм наран дулаахан

Туяна Цыденова-Очирова
Нютагайм наран дулаахан,
Тэнгэри сэнхир, илдамхан
Агаар арюун, урихан,
Хурьhэн юунhээш зоолэхэн.

Эльгэ зурхэндэм сэнтэй
Дэлхэй дээрэ газар бии.
Эжы абым турэhэн
Нангин улгы нютагни.

Нютагайм зомни дулаахан,
Булагууд сэнхир, илдамхан,
hалхин арюун, урихан,
Ногоон юунhээш зоолэхэн.

Эльгэ зурхэндэм сэнтэй
Дэлхэй дээрэ газар бии.
Эжы абым турэhэн
Нангин улгы нютагни.

15января 2024г.