Все буде добре

Алёна Гавенаускене-Колосовская
Я вірю, я знаю, що все буде добре.
І ми відсвяткуєм свою перемогу.
Піднімем міста, відбудуємо села
І  знов будуть люди щасливі, веселі.
Ми кинемо зерна у землю родючу .
Квітками покриються гори і кручі .
Підніметься сонце моїй України.
Не будуть журитись у гаю калини.
Ми були і будемо вільним народом.
Ми будемо жити під захистом Бога.
Собою з;єднаємо в світі народи.
Нам тільки у мирі в майбутнє дорога.
Ми будем гостинно усіх зустрічати.
Хто з миром прийшов- всіх запросимо в хату.
Накриємо стіл, нагодуємо від серця .
Красивий наш дім Україною зветься.
Гостей зустрічають тут завжди привітно.
Від ворога дім захищаєм надійно.
Чужого ніколи ні в кого не брали,
Але про своє завжди клопітно    дбали.
Так було і буде, навічно, назавжди!
Тут люди живуть працьовиті, відважні,
Гостинні, привітні, усміхнені, щирі.
Ми будем щасливі в своїй Україні!
Я вірю, я знаю, що все буде добре!
І ми відсвяткуєм свою перемогу!!
08.03.2024