Wild Russia

Дмитрий Панфилов
#20s

Wild-wild Russia Mother Russia
Doused with oil is burning nasty.
There are no laws here
And fashion of the dumbs.

Dumbs burns dumbs

#50s

Wild-wild Russia Mother Russia
Doused with oil is burning nasty.
Cities’re rotting away
In carnival of dumbs dumbs dumbs

#1:28s

Wild-wild Russia Mother Russia
Doused with oil is burning nasty.
People're such a cattle
Gov cut us everyday
Gov cut us everyday
Gov cut us everyday