Серед ночi

Владимир Шеврон
1.
Ми сиділи під адміністрацією
і пили вино
Я бачив як падали зірки,
як тобі все одно
2.
Потім, було:
Ми йшли по шляху
і ти шепнула: Хочу вина!
а в мене всього гривнів два
3.
Серед травня,
ми ходили гуляти до аеропорту, через ставки,
і хотіли піймати дощу
та застали тільки грозу, весняну
4.
Ми з коханкою спускалися по сходах
і лице до лиця ти нас перестріла:
розвернулася і швидко втекла,
коханка підмітила: Кажется девушка расстроена
5.
Я пробувався в театр
й ти до мене прийшла
ми читали Шекспіра:
"Это собачье время!"