8 Март

Шемшир Магамедов
8- лагьай мартдин сувар
Алукьнава азиз вахар
Тебрик ийин тадиз дустар
Дишегьлийрин сувар я къе

Цуьквер кIватIин физ никIерай
Пишкеш ийин дуьз гъилерай
Къаршиламиш лап рикIерай
Дишегьлирин сувар я къе

Ашукь Шемшир чIалан устIар
Хуш вилелди кхьей гафар
ТIебиатдин гуьрчек къашар
Дишегьлийрин сувар я къе