Абсентно-Блюзове

Юджин Папуша
АБСЕНТНО-БЛЮЗОВЕ-КАРМІННО--ДЖАЗОВЕ-ГАЛЮЦИНОГЕННЕ


на музику Nino Katamadze "Once in the street"
https://www.youtube.com/watch?v=0efTEz1eohE


Осінній парк… Алея в листях
вчорашнім шерехом проблем…
Криштально-синє небо чисте
від різних зрадницьких дилем…

Сусальним золотом проміння
вколовши в серце тонко сум,
малює осінь мить створіння
своїх вінтажних творчих  дум...

На землю золотом булого
лягли багряних днів листи…
І творить в небі сяйво слова
з ажурних мрій кохань мости …

Проливши промені на землю,
бринять акорди чудо-дум…
Вдивляюсь я в блакитну стелю,
щоб чути музику їх струн...

І я п’янію  там до дива,
де осінь в душу ллє каприз
лікеру жовтого розливу
в небесно-синій  аметист…

Про те, як ми чуття палили,
розкажуть охра і кармін,
і як разом за обрій сплили
ажурний лишив білий дим…