Турок и гарем - лимерик

Юрий Иванов 11
                Турок и гарем

                Турок был - Абдулла Бен Барем,
                Жён с полсотни собрал он в гарем;
                Конь баремовый пал,
                "О, Аллах",- он вскричал,
                "Обменяй мне коня на гарем!"

                (анонимный автор)

                12.04.23

                A Turk named Abdullah Ben Barem
                Had sixty-five wives in his harem.
                When his favourite horse died,
                "Mighty Allah" he cried,
                "Take a few of my wives, I can ".