Сердцем вместе с Зарёю

Вячеслав Шикалович
         *        *        *

Сердцем вместе с Зарёю,
Златопольным чертогом
И родною землёю,
Где ложатся дороги;
Чтоб жила жизни сага
И душа Божьим светом,
С ежевичного цвета
До последнего шага...

Вячеслав Шикалович
31.03.2006 г.–12.03.2024 г.


      *        *        *

Я даруюсь зорею,
Тим полям хліборобським
І душею землею,
Де лягають дороги;
Що розносять по світу
Наших мрій поволоку,
Від ожинного цвіту
До останнього кроку...

В’ячеслав Шикалович
31.03.2006р.–12.03.2024р.