Лист до business woman

Юджин Папуша
сонет

Моя шановна, жаль, негідні
пишу в листі я Вам слова…
Та в почуттях ми всі не вільні…
Вони ж - знущаються сповна!

І ми, шановна, вже так вийшло,
одне одному не під стать…
Навіщо ж плакати, як грішно
тіла бездушно в ліжку сплять?

Так, бізнес – справа шаноблива!
Важливий там, як в сексі, стаж…
І бізнес той, як секс, звабливий…
Любов у бізнесі, як блаж …

Та є різниця тут важлива:
Любов не купиш! Та продаш...