Украiнська мова,

Геннадий Сивак
В тиші  йшла розмова,
В тиші між боями,
Українська мова,
Спілкується  з нами.

Їй  багато років,
Гарна та співуча,
Чула і  пророків,
Як  Дніпро ревуча.

Вона горда й вільна,
Все про долю знає,
Вона чудотворна,
Все  як є сприймає.

Бачила чимало на своїй дорозі,
Сили зберігала та на Майбуття,
Друзів зустрічала завше на порозі,
Розуміла завжди  про ціну життя.

В тиші йшла розмова,
В тиші між боями,
Головна умова,
Бути вічно з  нами..

Автор  Геннадій  Сівак.
13  березня    2024 року.