Охоронець

Татьяна Временная
Дозволь я побуду твоїм анонімом,
Розішлю всім листи з підписом:
                «Охоронець»,
Для когось лист із єдиним словом:
                «Відміна.»,
Іншому:
     «Тримайся і вір.
      Ти чудова людина.»

Протягни в мережі всі зібрані ноти,
Ідею фільму, саундтреки та кліпи…
Крафтові шкіряні блокноти…
Обличчя людей-близнюків ніби…

Повідомлення для родини:
     «Лишайтесь вдома.»
Попередження водію:
    «Перевір ходову. Не сідай за кермо - перевтома»,

Оціни якість дорожнього покриття,
Фіксуй недобудови…
Торгова площа для відкриття…
Чудова ідея «зеленої зони»,

Доставляй вантаж, посилки і пакунки,
З побажанням водіям: « Щасливої дороги»,
Просто дивись у вікно…
З думкою: «Які ж уперті, таки Козероги»,

Відповідально склади букет,
Флористика, то майстерність,
Квіти розкажуть про мій секрет,
Мовою блакитних гортензій…

Підготуй спонтанний сюрприз,
Дівчині, коханій чи дружині,
Додай листівку з надписом:
               «Ну привіт;)»
               «Моє щастя»
               «Найдорожчій людині»,

Візьми вуличну каву,
Постукай у віконце…
«Американо з молоком. Без цукру.»
Поглянь на світло…
Дивись на сонце!

Охоронце,
Це люди з мого життя,
А це люди янголи-охоронці,
Обійми найтепліше, що дарую я…
А він народивсь у сорочці…

Ці люди мені дорогі…
Спільні знайомі… та вірні друзі…
Сміх крізь сльози… і слово МИ,
Давай заспіваємо:
                «Ой, у лузі…».