Трикутник

Юджин Папуша
Я, здуру, в хтивості трикутник
вліз мимоволі глядачем…
Здалося - кожний там супутник
зі мною, тертим калачем…

Здалося, щастя дар явило,
І оргазмічно в плоть ввійшло…
Та жовчно ревністю спалило
все те, що тільки розцвіло ...

Розпався звабливий трикутник
із пубертатних хтивих снів.
І не тому, що він розкутник…
Не від надмірності зв’язків…

Я став непотріб, як супутник,
серед лесбійських двох кутів...