Коли жiночка вагiтна 3500

Геннадий Сивак
Коли жіночка вагітна,
Вона ніжна  та тендітна,
Грандіозна наче пава,
На усе є в неї право.
Вона горда і смілива,
Гляньте знов яка красива,
Видно всім, яка  щаслива,
Винахідлива й кмітлива,
Під серденьком  малюки
Живуть мамам  завдяки.
Дев'ять місяців  минуло,
Вона стукіт ніг  почула,
Всі  від  Господа дороги,
Поведуть їх  на пологи.
Кожна жіночка вагітна,
Малюку відкрила світло.
Бо вона таки Свята,
Дні народження – свята.
Дякує їй рід людський,
Хоч наш час біжить  мерщій.

Автор   Геннадій  Сівак.
14   березня   2024  року.