З днем народження 1р. Д

Ярослав Шарах 5
З днем народження (Ім'я)!!!
Тобі сьогодні 1 рік.
Яка принцеса ти красива.
Батькам на радість дзвінкий сміх.

Бажаємо здоров'я, любові, сили.
Хай у всьому тобі щастить.
Нехай збуваються всі мрії.
Яскрава буде кожна мить.
24.02.24.р.
Ярослав Шарах 5.