Скажи чому мене ти розлюбив

Матрёна Донченко -Дидок
Скажи чому мене ти розлюбив,
Скажи, що в мені не так.
За що терзаєш мою душу,
Мабуть ти зустрічався просто так.

А говорив , що любиш ти мене,
Не уявляєш як будеш жити без мене.
Та то були мабуть лише слова,
А душа твоя була пуста.

З такою душею , ти нікого не полюбиш.
Бо в ній одна лише пустота.
Задумайся , що буде з тобою далі,
Коли не дійдуть до тебе мої слова.

Та зла на тебе я не тримаю.
Лише бажаю , щоб замислився ти.
А щоб ніхто не думав про тебе погано
Тож свою душу від брехні ти збережи.

12.03.2024