з Святом прощення

Лолита Литвиненко
Вітаю, Юля, й прошу Вас пробачить,
Якщо невільно чимсь образила я Вас.
Із Святом Прощення Вас хочу привітати
Та щастя Вам у справах побажать.

Нехай усе задумане здійсниться
У Вас, а також й Вашої сім'ї,
Й нехай усе Лихее Вам проститься,
Що Ви зробили у своїм житті.

А я ж бажаю знову Вас зустріти
Біля Купелі нашої скоріш
Та з Вами разом знов весні Радіти
Й Вам побажати жити ЩасливІш (!!!),

Нехай у душах спокій воцариться,
На Україні мир настане знов.
Та будем сподіватись, що здійсниться
Ця мрія наша й ми радітимем Разом.

А поки що ми будемо молитись
Й просити Бога, щоб він допоміг
Всім мріям нашим Поскоріш (!!!) здійснитись
Та Україну Нашу Нам (!!!) Зберіг!!!