про часiв бiг

Цветков Александр
Полуднє сяйво зморює раптово,
Оба в знемозі, наче уві сні:
І на вустах невимовлене слово,
І одинокий сокіл в вишині.

Півсутінки - час панування Геба
І римування молитов ченцям
За синь руйновищ знищеного неба,
за жменю жита звинним горобцям.