Прощёное воскресенье

Галина Максимова 6
Чи оберуть сьогодні путіна Пологи?
Чи оберуть безслав'я цій скотині?
Коли вже орки зроблять звідси ноги?
Коли це станеться, якого року й днини?

Всі ВПО чекають...боляче без хати -
Чужі кутки, квартири, гуртожитки...
Яке терпляче серце треба мати,
Щоби збирати заново пожитки...

Л ю б о в, н а д і я,  а ще більше В І Р А,
Тримаючись у купі, стимулюють нас!
Разом до Перемоги, подолаєм звіра -
Турбується Країна повсякчас!

В день Православної Прощеної неділі
Ми не пробачимо ніколи, не простим
Руситам варварство, задіяне в їх стилі,
Вони між нами зруйнували всі мости...

... Пологівчани, запоріжці, українці!
В сім'ю нам згуртуватися пора!
Ми станем силою, коли не поодинці ,
Зничтожим ненависного щура!