Сияния

Ана Величкова
              Болгарский
              Природа


                С И Я Н И Я

                Глухарчета и незабравки
                цъфтят в поляните зелени -
                трогателни цветчета, малки,
                за радост пролетна родени.

                Златисто-синята омая
                природата краси за кратко.
                Небето в слънчев кръг сияе,
                а слънцето - в небесни капки.

                Ана  Величкова