Смярдзiць не толькi час

Ивета Витко
Смярдзіць не толькі час. Смярдзяць і людзі.
Стальная смерць бярэ жыццё ў палон.
Ігаем фарс не горш, чым ў Галівудзе.
Прычын для гэтага ў нас мільён.

Гамбіты, ракіроўкі, ператрусы.
Ад паху рызыкі нядоўга ашалець.
Штодня мяняюцца краін магутных лёсы.
У гэтай дзікай рэчаіснасці складана ацалець.