В день народження Лiни Костенко

Геннадий Сивак
В день народження Ліни Костенко.

 
"Мій перший вірш написаний в окопі,
на тій сипкій од вибухів стіні,
коли згубило зорі в гороскопі
моє дитинство, вбите на війні. "

Ліна  Костенко.

Життя біжить,  його  страшна дорога,
Куди вона  всіх  може привести,
В молитвах ми звертаємось до Бога,
Гуртом  всі  просим: "Господи прости."

Ми  вірші пишем, та душа нервує,
За долі  і онуків, і дітей,
Мов бджоли у повітрі  жалять кулі,
У сатани немало є ідей…

Загарбники  дияволу шлють звіти,
Їх підшиває  в пам'ять як завжди,
В них кількість і поранених, і вбитих,
Всі  винні  повтікають  хто куди…

Воює Світ ось вже чимало літ,
Але жаль, що  ним керують  лиходії,
Читайте люди добрі Заповіт,
Навчиться  при  житті здійснити мрії…

Автор  Геннадій Сівак.
19  березня 2024 року.