Следы остаются

Ана Величкова
                Болгарский
                Время и Я


                СЛЕДИ  ОСТАВАТ

                Тъгата ми е мрачна,
                но аз мъдро я преодолявам,
                старая се да не плача
                и весели песни запявам.

                Зли истини виждам,
                някои добре прикрити.
                Уверено се движа,
                макар и със сърце свито.

                Ден след ден минават
                в труд и размисли нелеки.
                След мен следи остават
                по забравени верни пътеки.

                Ана  Величкова