Незвична втрата для душi

Ярослав Мельник 9
Незвична втрата для душі
вони немов порожні
Коли не має у житті
Думок про завтра, обрій

Незвична втрата у бутті
Це сенс, який загаснув
Не дозволяйте у пітьмі
Ставати жертвою не вчасно

Ви зберігайте у душі
Лише святеє сяйво
Незвична варта у пітьмі
Наповнити життя завчасно ..  (с)