В дитинствi

Ярослав Мельник 9
В дитинстві, я хотів щоб усі іграшки ожили, а тварини заговорили. Сьогодні, це відбулось, але посеред людей. Щоправда, одні набули таких властивостей - імітуючи життя, а інші - розмову. Але як одні, так й інші таки залишаються у своєму статусі. Статусі, коли одні люди як іграшки, а інші як тварини. Розмови про життя у них однотипні, а поведінка хижацька. Драма, "дитинство" ... (с)