Якби все було, як котилось

Владимир Шеврон
Якби все було, як котилось…
Скількись побачень, зносин, доріг,
Як тільки пекло так й витікало,
Вдосталь побачених позувань,
Вдосталь прогулянок не осінніх,
Славних успіхів в науці й відзнак

Нужных взрослений и понулю ребячеству
Дыр затыканых, ссор провтыканых: на каждой – по успеху.

Ніхто на свою квартиру не поведе, не запросить
Ти жди, ти студися, топчись. Оплата враженнями поету,

відносно правил «успішного» світу,
того – який зовнішній, відносно твого.

2024-03-19