Из Эдварда Лира - Старик и пчела

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лир

                Старик и пчела

                На дубе сидел старикашка,
                Пчела утомила бедняжку;
                "Что" - спросили - "жужжит?"
                "Так жужжит - аж тошнит!
                Вот мерзавка!" - сказал старикашка.

                20.03.24

                There was an Old Man in a tree,
                Who was horribly bored by a bee;
                When they said, "Does it buzz?"
                He replied, "Yes, it does!
                It's a regular brute of a bee!"