Лелеки

Геннадий Сивак
Лелеки.

В  березні, з країв далеких,
Повертаються  Лелеки,
Їх  шляхи на батьківщину,
Для них рідну Україну.
Пробігають дні за днями,
Так вони летять віками…
Тут на жаль іде війна,
Заважає їм вона…
Все блискуче розуміють,
Своє сонце краще гріє.
Горда й ніжна ця  порода,
Та у  них    чудова  врода.
Кожен рік  у них мандрівка,
Зустрічає Шепетівка,
Більше всіх радіють діти,
Та продовжують радіти.

В  березні, з країв далеких,
Повертаються  Лелеки,
Радісно їх зустрічаєм,
Жити їм допомагаєм.


Автор Геннадій  Сівак.
20  березня  2024 року.