про сучасне рабство

Ярослав Мельник 9
Раб потрібний своєму хазяїну, а вільна людина - ні.
Вільна людина - має свободу, а раб -ні.
Для хазяїна ,раб  є ресурсом, який має потенцію для вичерпання, а вільна людина для хазяїна не має ресурсу.  Хазяїн, через ресурс має цінність в рабстві.
Маючи владу над рабом, раб має контроль над ним.
Вільна людина для хазяїна має нульовий чи то мінусовий потенціал: він або шкодить хазяїну або прирівнює у свободах до рівня хазяїна та навіть вище; або вільна людина є ніщо для хазяїна, як і  сам хазяїн для вільної людини.
Сучасне рабство -це спершу ментпльне раство, а не фізичне. Фізичне є послідовністю ментальному , майже за будь яких обставин.
Сучасне рабство засноване на інтелектуальній сфері. Інтелектуальна сфера пронизана інформацією. Чим більше інформації - тим більше рабства,тим більше віддалена свобода від людини.
Корекція свободи від інтелектуального рабства - справа поколінь людини. Покоління є  історичною фабрикою  карбування матриці інформації '.
Інформаційне ярмо остаточно розподілить людецща класами,створить гетто.
Свобода людини нівелюється, вважатиметься інфантильністю, приреченість, лотереєю.
Сучасний раб - інформаційно обізнаний про себе та свого хазяїна, визнає закони формування людини,залежностей, приреченості.
Сучасний хозчїе - відповідальна особа за долю і раба, і свою, адже ініормаціцно-інтелектуальний потенціал набутий поколіннями раба  та зозчїна піднімає на поверхню не право як можливість, а обов'язок, як необхідність. Це зобов'язує їх усіх до спільних дій у їх бутті .
Інформаційний бум інтернет мережі та ШІ закінчиться ментальним тотальним рабством та контролем.
Вільна людина буде вважатись непотрібною через те,що ми не знатимемо як вона буде діяти, як в вона сама не знає що з нею відбувається. Це ризик, загроза, небезпека ..
ІНВЕСТИЦІЇ В РАБСТВО - НАЙЗАТРЕБУВАНІШІ    (с)