повii знають...

Ярослав Мельник 9
Про них не прийнято писати. Виключені,ізольовані,немов їх не має.
Переважна більшість  правників та вчених,журналістів, соціологів про них не напишуть правди. Будуть писати всяку дурню. Але проблема як вони кажуть є і не знають що з нею робити.
А в чому проблема? В тому, що їх не помічають/ і взагалі не розуміють ? В тому, що за їх рід занять вони поза суспільством?
А хто такі повії?
Ні, не на роботі; ні, не в політиці; ні, не в погонах... А ті, які стоять на узбіччях доріг, ті, які поховалися по будинках розпуст, онлайн-стримінгах чужик країн тощо.
Так хто вони?
Можу сказати - не знаю. Ви повірите?
Авжеж ні. Знаю, і очевидно добре .
З чуток? З інтернету, досвіду? Ведіння?
Та яка різниця.. В інфо-просторі є досить даних про них більш чим достатньо.
Так, звісно, вони не космонавти. Але поки у нас останній "міліціянт" /вживається як пережиток системи/ватнік- жандарм поціновувач контролю над чужим его/ а не як відданий працівник правопорядку/ не здохне - вони будуть виключені. Поки перший з кінця поліцейський не буде жити як людина ,а не виживати на 20ттис.грн., а працівник суду на 8тис,чи то пенсіонерка на 3тис.грн, - вони бути стояти на узбіччі.
То який тут зв'язок?
Зв'язок один - неправда про правду, як жити в умовах виживання.
То може життя повій неправда?
Таке враження, що усі хто працюють - стоять на узбіччі.
Повії знають як вижити ....
Виходить так?
Виходить, така філософія системи порядку? Соціального порядку?
А хто про це міркував на глобальному державному  рівні?
Повії знають .....
(с)