Боже наш Боже

Матрёна Донченко -Дидок
Боже наш Боже, як  можна жити  без тебе.
Куди не повернешся , всюди в Тобі є потреба.
Бо щоб ми не робили , просимо допомоги.
Без тебе Боже не йдем у дорогу.

Будь завжди ти з нами , де б ми не були.
Бо без тебе Боже життя немає на Землі.
Ми ж будемо все робити як навчаєш ти.
Та не завжди у цьому досягаємо мети.

Ти все нам пробачаєш , своїм земним дітям.
Дай нам Боже сили образи всі стерпіти.
Дай твердості духу і правильних дій,
Щоб ми не втрачали на краще надій.

Дякуємо Боже тобі за турботи.
Без тебе не було б ні життя , ні роботи.
Ти для нас світоч, надія і сила.
Ти наша радість й на краще надія.

20.03.2024