Настане МИР

Корж Наталья Леонидовна
;;; Я вірю, що настане мир!.
I щастя, теж настане скоро.
Не буде в небі чорних дір..
І сонце піднесеться вгору.
 
Почнем ми цiнувать життя!.
Добро одне лиш дарувати..
І Голуб світу над землей..
Стане знов весело кружляти.

Всі війни хай згорять до тла!.
Вони підУть назавжди в льоту.
Розсіється навік імлА..
Звільнивши місце для польоту.;;;

24.03.2024г