Гуьзел ханум

Сельмина Курабекова
ГЮЗЕЛ ХАНУМ
Он
Ви иервал акуна заз ай ханум,
Са жейран хьиз хьанай зи вилериз вун,
Цава авай нурар гудай рагъ яни,
Бегьердавай чи дагъларин багъ яни?
Она
Вун килигиз жемир акьван яргъалай,
Иер рушар ава хуьрера залай,
Чир хьайит1а ваз рик1е авай хиял,
Ашукь жеда , ашукь жеда зунни вал.
Припев
Он
Валай иерди авач гюзель ханум,
Виридакай и дуьньяда к1ан я вун.
Она
Заз к1анивал галаз атай гар яни,
Зи азизди, вун зи к1ани яр яни.
2куплет
Он
Валай иер цуьквер авач чилерал,
Хуьда за вун, гуьзель ханум гъилерал,
К1ан ят1а ваз закай са шагьвар жеда,
Вун зи к1ани, вун зи к1ани яр жеда.
Она
Багъ хьайит1а цуьквер авай шад я зун,
Рик1е гьатна зи яр хьайи, сад я вун,
И манидин ван хьайибур шад хьурай,
Сад садаз ик1 к1ан хьайибур мад хьурай.

               Селминат Курабекова
В ютубе уже есть.Песня ГУЬЗЕЛ ХАНУМ. слушайте и наслаждайтесь